Menighedsplejen

Kom og vær med! Højelse Kirkes Menighedspleje mødes i Margrethegården, hygger og ”nørkler” med forskellige ting, som bliver  solgt/bortloddet ved vores årlige advents- og julemarked. De tidligere år har  det været flotte markeder med store overskud, som bl.a. gives til sognets børne-  og ungdomsarbejde.

Kom og vær med — også selvom du ikke har lyst til  ”nørklerier”, er du velkommen i vores hyggelige kreds. Nærmere oplysninger fås  hos Birthe Freiesleben Søndergaard, tlf. 5616 9460, e-mail bi-ar@privat.dk

Materialer søges I mange hjem ligger der et  ”overskudslager” af garn, ufærdige broderier, skåle, kurve o.lign. Vi siger  mange tak, hvis du vil forære sådanne materialer til Højelse Kirkes  Menighedspleje.

Vi arbejder med materialerne — kom og besøg julemarkedet  og se, hvad vi har.