Søndag d. 14. februar 2021, Kl. 13:30 til kl. 14:00

Desværre bliver det også en anderledes fastelavn i år. Egentlig skulle vi have startet med en kort familiegudstjeneste i Lellinge Kirke og fortsætte festen sammen med borgerforeningen, hvor årets kattekonge- og dronning skulle være fundet. Men også her har Corona sat en stopper for fest og farver, fællesskab og kattekonger. Men I skal ikke snydes.

Gudstjenesten på søndag kl. 13.30 bliver dog en helt almindelig en af slagsen under de restriktioner vi nu må afholde gudstjenester under. Men fra kl. 14.00 kan ethvert barn fra Lellinge sammen med familien tage en tur op til Lellinge Kirke og hente en fastelavns "to go" pose med lidt blandet indhold, der måske kan gøre dagen lidt sjovere. Husk afstand til andre familier og glæd jer - trods omstændighederne - til en dag med fastelavnsris, guf og højt humør sammen, men hver for sig!

Gudstjeneste i Lellinge
Sted Ringstedvej 212, Ringstedvej 212, 4600 Køge