Lørdag d. 15. juni 2019, kl. 11:00

Dannebrog fylder 800 år, og det fejrer vi med manér i Højelse præstegårdshave med musical, grill, hoppeborg, leg, fællessang, flag og hygge for børn og voksne i alle aldre. Traditionen tro skal vi også sende en ballonvelsignelse af sted, og det plejer at være et festligt skue, når de røde og hvide balloner sendes afsted over præstegårdshavens hasseltræer.

PROGRAM:

Minimusical om slaget i Estland 1219, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen ved kirkernes børne- og ungdomskor kl. 11.00

- Efter musicalen er der grillpølser, frikadeller og kartoffelsalat. Frokosten er gratis, og der serveres saftevand – men husk tilmelding
- Salg af øl, vand og vin
- Ristede skumfiduser over grillen til dessert
- Hoppeborg, flødebollemaskine og leg for børn og barnlige sjæle
- Festlagkage og kaffe

HUSK: Tilmelding til spisning nødvendig til enten sognemedhjælper Louise Rasmussen louisekeiniche@gmail.com eller til kirkekontoret på tlf. 5664 0910 senest tirsdag den 11. juni.

Vi glæder os til at se jer alle sammen i en festlig stund under åben himmel, hvor vi fejrer Dannebrogs fødselsdag.

Louise Rasmussen, Anne Braüner og kirkernes kor
Højelse Præstegårdshave
Gratis, men husk tilmelding til spisning